Laitetilamme

Tarjoamme pilvi- ja palvelinpalvelujamme kuudesta eri laitetilasta eri puolilla maailmaa.

Olemme tästä ylpeitä

Toimitamme suurimman osan palveluistamme omista, Suomessa ja Ruotsissa sijaitsevista laitetiloistamme.

Laitetiloissamme työskentelee oma henkilökuntamme, ja kaikki kaapeloinnista varavoimaan, jäähdytykseen ja kuituliitäntöihin on täysin omassa hallinnassamme. Olemme sekä sinun että palvelimiemme lähellä ja valmiina auttamaan lyhyelläkin varoitusajalla. Lisäksi meillä on hyvää kahvia.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä jo tänään

Oulu

Suomi

Oulu on Suomen viidenneksi suurin kaupunki ja sekä Nokian että IRC:n syntymäpaikka. Siellä sijaitsee pohjoisin laitetilamme. Oulussa on kaksi erittäin vikasietoista vyöhykettä ja yhteys GleSYS Backboneen, joten se on hyvä valinta, jos haluat saavuttaa Suomessa olevia loppukäyttäjiä tai asiakkaita.

Tutustu laitetilaan

Tukholma

Ruotsi

Västbergan palvelinkeskus sijaitsee heti Tukholman keskustan eteläpuolella, aivan E4-tien varrella. Rakensimme Asean vanhaan kaapelitehtaaseen modernin laitetilan, joka täyttää kaikki vikasietoisuutta, tietoliikenneyhteyksiä ja datan suojausta koskevat vaatimukset.

Tutustu laitetilaan

Falkenberg

Ruotsi

Länsirannikolla strategisella paikalla sijaitsevalla laitetilallamme on leudon sään, hyvien yhteyksien, vakaan virransyötön ja useiden kuituyhteyksien ansiosta kaikki edellytykset vakaiden kapasiteettipalvelujen ja hyvien laitetilapalvelujen tarjoamiseen.

Tutustu laitetilaan

Kumppanilaitetilamme

Amsterdam

Alankomaat

Amsterdam on Internetin suhteen luultavasti Euroopan tärkein kaupunki. Kaikilla palveluntarjoajilla on toimintaa Amsterdamissa, ja niin on meilläkin.

Tutustu laitetilaan

Oslo

Norja

Viljelty lohi on Norjassa isoa bisnestä. Siksi mukaudumme markkinoiden vaatimuksiin ja tarjoamme herkullista lähellä tuotettua kapasiteettipalvelua. Toivottavasti maistuu.

Tutustu laitetilaan

Lontoo

Iso-Britannia

Keskellä yhtä maailman palveluntarjoajatiheydeltään suurimmista alueista tarjoamme kapasiteetti- ja verkkopalvelujamme. Hyvät yhteydet sekä Yhdysvaltoihin että Eurooppaan.

Tutustu laitetilaan

Haluatko tietää lisää ilmastoystävällisistä laitetiloistamme?

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää laitetiloistamme tai haluat varata vierailuajan!

Mihin haluaisit käyttää alustaamme?