Hosting-palvelut verkkokaupoille

Nuku yösi rauhassa tietäen, että verkkokauppasi toiminta on turvassa pilvessä.

Liiketoimia edistäviä ratkaisuja

Meillä on laaja kokemus palvelinhostauksesta, ja yhtenä johtavista hosting-palveluja verkkokaupoille tarjoavista toimijoista ymmärrämme sinua ja haasteitasi.

Kun verkkokauppasi on GleSYSin ylläpidossa, voit itse keskittyä luomaan asiakkaillesi erinomaisia kokemuksia ilman huolia suorituskyvystä.

Yhdessä voimme varmistaa, että onnistut Internetissä.

Kattavat hallintatyökalut ja skaalautuvuus vakiona.
Kokeile GleSYS Cloudia jo tänään!

Aloita

Tutustu kaikessa rauhassa. Tilin luominen on maksutonta.

GleSYSin edut

Suorituskykyä, kun tarvitset sitä

GleSYS Cloudissa voit skaalata suorituskykyä ylös- tai alaspäin muutamalla napsautuksella. Ilmeneekö Black Fridayn, joulumyynnin tai muiden kiireisten kausien aikana ylimääräisiä paineita? Ei hätää!

Annamme sinulle tilaisuuden kasvaa

GleSYS Cloud on käytettävissä viidessä laitetilassa eri puolilla maailmaa. Yhdessä laajan verkomme kanssa voit kasvaa kohti uusia markkinoita.

Todella hyvä tuki

Autamme sinua, kun tarvitset apua. Teknikkomme ovat valmiina auttamaan sinua viiden minuutin vasteajalla.

Optimoitu alustallesi

Meillä on laaja kokemus suorituskyvyn optimoinnista muun muassa Magenton käyttöä varten.

Kustannustehokas

Din Virtuaalipalvelimiin ei liity sopimussitoumusta, ja maksat vain käyttämistäsi palveluista ja vain tarvitsemaltasi ajalta.

Varmistamme korkean käytettävyyden

Takaamme kaikille asiakkaillemme 99,3 %:n käytettävyysajan. Jos käytettävyysvaateesi on vielä tätä korkeampi, voit solmia laajennetun palvelutasosopimuksen.

Anna meidän huolehtia tekniikasta

Ylläpitopalvelun avulla GleSYS huolehtii koko palvelinratkaisustasi. Huolehdimme niin laitteiston ja ohjelmiston asennuksesta kuin niiden jatkuvasta toiminnastakin. Lue lisää

Laajennettu palvelutasosopimus takaa käytettävyyden 24/7

Jotta voisit tavoittaa meidät ongelmatilanteissa virka-aikojen ulkopuolella, valikoimassamme on laajennettu palvelutasosopimus. Tarjolla on erilaisia palvelutasosopimusten vaihtoehtoja ja voit itse valita sinulle parhaiten sopivan. Lue lisää

Olet hyvässä seurassa

Asiakaskertomus

Junkyard — Pohjoismaiden suurin urbaanin muodin verkkokauppa

"Onnistuneella markkinointikampanjalla voimme viisikymmenkertaistaa liikenteen. Black Friday on vuoden aikana yksi niistä hetkistä, joihin valmistaudumme eniten. Koko ajan saatavilla oleva ja ongelmat kymmenessä minuutissa ratkaiseva kumppani tuo varmuutta. GleSYS on nopea ja löytää muitakin ratkaisuja kuin vain laitteistoon liittyviä"

Marcus Iveström
Senior IT Manager, Junkyard

Oletko valmis viemään verkkokauppasi seuraavalle tasolle?

Kerro meille tarpeistasi ja vaatimuksistasi, niin voimme luoda parhaat edellytykset helppokäyttöiselle, turvalliselle ja joustavalle IT-ratkaisulle.