GleSYS Cloud

Hallitse IT-infrastruktuuriasi
helposti

Kehittämässämme nopeassa ja luotettavassa hallintapaneelissa voit helposti luoda ja
hallita virtuaalipalvelimia, määrittää verkkoja ja hallinnoida käyttäjiä.

Aloita pilviratkaisun käyttö viidessä minuutissa

Hallintapaneelin kautta voit luoda IT-infrastruktuurisi ja hallita sitä helposti. Luo palvelimia ja ota käyttöön tallennustilaa, tai hallitse DNS:ää ja verkkotunnuksia – kaikki yhdestä käyttöliittymästä.

Tutustu palveluihimme

Tee yhteistyötä älykkäämmin

Kutsu työntekijöitä organisaatioosi ja projekteihisi ja tee yhteistyötä turvallisesti – oikeuksien hallinnan ja 2FA-tuen avulla.

Kutsuttavien työntekijöiden lukumäärää ei ole rajoitettu.

Pika-asennusohjelmat

Pika-asennusohjelmiemme avulla pääset käyttämään suosikkisovellustasi nopeasti omalla palvelimellasi – ja vältyt kaikilta tylsiltä vaiheilta.

Halusitpa sitten luoda WordPress-sivuston tai provisoida ja hallita Kubernetes-klusteria Rancherin avulla, voit tehdä sen muutamalla klikkauksella.

Tutustu sovelluksiimme

Lisää kohokohtia

Laajennettu hakutoiminto

GleSYS Cloudin hakutoiminnolla voit liikkua nopeasti palvelimien, verkkotunnusten, tallennustilojen, kuormantasaajien ja muiden organisaatiosi resurssien välillä.

Maksu ja laskutus

Hallinnoi maksutapoja, tarkastele laskujasi ja katso yksinkertainen yleiskuva kuluistasi.

Henkilökohtaiset API-avaimet

Luo API-avaimia ja hallitse eri resurssien käyttöoikeuksia. Lisää ylimääräinen suojaustaso käyttämällä IP-osoitteiden käyttöoikeusluetteloita.

Premium DNS

Kerää kaikki verkkotunnuksesi samaan paikkaan. GleSYS Cloud -tilin avulla pääset käyttämään vakaata DNS-palveluamme ilmaiseksi.

Aloita GleSYS Cloudin käyttö!