Disaster Recovery palveluna (DRaaS)

VMware Cloud Director Availability® mahdollistaa pilvipohjaisen järjestelmäpalautuksen.

VMwaren Cloud Verified- ja Principal Partner -kumppanistatus

Suojaa kriittinen IT-ympäristösi.
Minimoi häiriöt.

Järjestelmäpalautussuunnitelman avulla yritykset voivat minimoida esimerkiksi tietomurron tai laitevian mahdollisesti aiheuttamat käyttökatkot tai tietojen menetykset. DRaaS:n avulla yritys voi vähentää kustannuksiaan, jotka aiheutuvat järjestelmäpalautuksen yhteydessä toissijaista sivustoa varten tarvittavasta IT-infrastruktuurista ja ohjelmistosta.

GleSYS tarjoaa markkinoiden johtavan, VMware Cloud Director Availability® -toimintoon perustuvan ratkaisun, jonka avulla voit kopioida tai palauttaa liiketoimintakriittisiä tietoja yhteen turvallisista laitetiloistamme muutamassa minuutissa.

DRaaS:n edut

Kustannustehokas

Käytä julkista pilvipalveluamme, niin sinun ei tarvitse investoida omiin fyysisiin laitteisiin ja lisensseihin. VMware Cloud Director Availability® mahdollistaa kustannustehokkaan DR:n ja siirtymisen yksityisten, VMware-pohjaisten pilvien välillä.

Helppo

Hyödynnä olemassa olevia, VMware-tekniikkaan ja asiantuntemukseen tehtyjä investointeja – samalla saat täyden joustavuuden ja minimoit palautusaikatavoitteen (RTO).

Joustava

VMware Cloud Director -ympärisö vähentää riippuvuuttasi laitteistosta. Siirrä IT-infrastruktuurisi dynaamiselle pilvipohjaiselle IaaS-alustalle ja suojaa kaikki, suuria osia tai yksittäinen järjestelmä.

Turvallinen

Varmista, että tietosi ovat turvassa ja aina saatavilla – minimoi käyttökatkokset ja optimoi suorituskyky ja tuottavuus käyttäjiä varten. Kun käytössäsi on Disaster Recovery Plan, olet valmiina odottamattomaan.

Suojaa itsesi tietojen katoamiselta, joiden aiheuttajana on:

  • Tietomurrot, virushyökkäykset tai kiristysohjelmat

  • Luonnonkatastrofit, levottomuudet tai sodat

  • Epäonnistuneet päivitykset tai ohjelmistoasennukset

  • Inhimillinen tekijä – tietojen poistaminen vahingossa

  • Sähkökatkokset – kun käytettävissä on vain yksinkertainen virtalähde

  • Laitteistoviat tai yhteysongelmat