Sähköposti

Asetatko korkeita vaatimuksia? Siinä tapauksessa sähköpostialustamme on sinua varten.

Täydellinen ratkaisu

Voimme tarjota tehokkaan ja suojatun sähköpostialustan, jonka avulla pääset käyttämään tietoja ja tekemään yhteistyötä työtovereiden kanssa – missä ikinä oletkin.

Kattavat hallintatyökalut ja skaalautuvuus vakiona.
Kokeile GleSYS Cloudia jo tänään!

Aloita

Tutustu kaikessa rauhassa. Tilin luominen on maksutonta.

Edut

Yksinkertainen hallinnointi

Hallitse sähköpostiympäristöäsi GleSYS Cloudissa. Voit muun muassa muuttaa tilien kokoa, aktivoida virustorjunnan ja säätää roskapostisuodatinta. Voit hallita kaikkien niiden verkkotunnusten sähköpostitilejä, joihin sinulla on käyttöoikeus.

IMAP ja POP3

Sinä päätät itse, miten haluat käyttää sähköpostiasi. Verkkosähköpostin avulla voit lukea ja lähettää viestejä milloin tahansa riippumatta siitä, mistä tietokoneesta muodostat yhteyden. Valitse IMAP, niin pääset joustavasti kaikkiin lähetettyihin ja vastaanotettuihin sähköpostiviesteihin. Valitse POP3, jos haluat pitää kaikki sähköpostiviestisi samassa paikassa.

Suojattu tallennus Ruotsissa

Liikenne salataan ja kaikki tiedot tallennetaan turvallisesti tallennusratkaisuumme. Laitetilamme sijaitsevat Ruotsin rajojen sisällä, ja niihin sovelletaan Ruotsin lakeja.

Hyödynnä ohjelmointirajapintaamme

Kaikki toiminnot sähköpostitilien ja aliasten luomiseen, roskapostisuodattimen säätämiseen ja muihin toimintoihin ovat käytettävissä ohjelmointirajapintamme kautta. Ominaisuutta arvostavat jälleenmyyjät, jotka yhdistävät tämän omiin palveluihinsa.

  • GleSYS huolehtii toiminnoista
  • Varmuuskopiointi sisältyy
  • Ei irtisanomisaikaa
  • Korkea käytettävyys ja vikasietoisuus
  • Roskapostisuojaus sisältyy
  • Täysi ohjelmointirajapintatuki
  • Helposti saatavilla oleva tuki Ruotsissa
  • Virustorjuntatarkistus sisältyy
  • Joustava verkkosähköposti

Hinta

GleSYSin sähköpostipalvelu maksaa 5 €/kk. Siihen sisältyy 50 sähköpostitiliä, joissa on yhteensä 10 Gt tallennustilaa. Jos sinulla on sen sijaan VPS, dedikoitu palvelin tai laitetilapalvelut meiltä, palvelu sisältyy hintaan.

Jos haluat lisää tallennustilaa, siitä peritään seuraavasti:

Lisätila gigatavua kohden 0,10 €/kk
Ylimääräiset sähköpostitilit, kappaletta kohden 0,10 €/kk

Aloita GleSYS Cloudin käyttö!