Cloud VPS

Ota tehokas VPS käyttöön muutamassa minuutissa – alkaen 7,20 €/kk ja täysin ilman sopimussitoumusta!

Sinun pilvesi, sinun ehdoillasi

Skaalaa resurssejasi ylöspäin milloin haluat ja maksa vain siitä, mitä käytät. GleSYSin VPS:llä (virtuaalipalvelimella) saat täyden hallinnan.

Virtuaalipalvelimillamme on erittäin hyvä suorituskyky SSD-tallennustilan ja uusimman sukupolven Intel-prosessorien ansiosta – ja ne antavat tehoa silloin kun sitä eniten tarvitset. Sekä kehittäjien, suuryritysten että viranomaisten suosikki.

Kattavat hallintatyökalut ja skaalautuvuus vakiona.
Kokeile GleSYS Cloudia jo tänään!

Aloita

Tutustu kaikessa rauhassa. Tilin luominen on maksutonta.

Alkuun 5 minuutissa

Luo mieltymystesi mukainen VPS (virtuaalipalvelin) GleSYS Cloudissa, niin saat pilviprojektisi käyntiin käden käänteessä.

Ei sopimussitoumusta

Maksat minuuttikohtaisesti ja vain niin kauan kuin tarvitset VPS:ääsi. Testaa, mitä edustamme – voit vain voittaa!

Mahdollisuus kasvaa

GleSYS Cloudissa tai GleSYSin ohjelmointirajapinnan avulla voit helposti säätää VPS:si suorituskykyä. Skaalaa tarvittaessa.

GleSYSin Cloud VPS:n edut

100 % Enterprise SSD

Kaikki GleSYS Cloudin palvelimet käyttävät SSD-tallennustilaa, muisteja ja prosessoreita johtavilta valmistajilta – jotka olemme huolellisesti valinneet.

Ilmastoystävällisiä hosting-palveluja

Kaikella ostamallamme sähköllä on Bra Miljöval™ -merkintä. Ylijäämälämpö kierrätetään asuntojen lämmitykseen kaukolämpöverkon kautta. Lue lisää

Todella hyvä tuki sisältyy

Unohda First-Line Support! Saat 30 sekunnin sisällä yhteyden teknikkoon, joka ei seuraa käsikirjoitusta, vaan löytää ratkaisun ongelmaasi.

Tehokas ohjelmointirajapinta

Yhdistä palvelusi ja sovelluksesi infrastruktuuriimme ja luo automatisoituja työnkulkuja. Lue lisää GleSYSin ohjelmointirajapinnasta

Aloita GleSYS Cloudin käyttö!