Oslo

”Liiketoimintaa naapurimaassamme Norjassa?” – We've got your back!

Vaihtoa Pohjoismaissa

Monet pohjoismaiset organisaatiot haluavat toimia Norjassa – ja päinvastoin! GleSYS on rakentanut Osloon toimipaikan tämän tyhjiön täyttämiseksi. Olitpa sitten verkkokaupan omistaja tai verkkoratkaisun ylläpitäjä, voit hyödyntää GleSYS Cloudia ja virtuaalipalvelinalustaamme.

Luo virtuaalipalvelimia käden käänteessä kumppanilaitetilassamme (DigiPlex). Laitetila on suunniteltu luotettavaksi ja turvalliseksi, ja lisäksi se toimii kokonaan uusiutuvalla energialla.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua heti!

Puhelin: 029 70 80 80 80
Sähköposti: tuki@glesys.fi

Osa GleSYS Cloudia

VMware-ympäristöämme hyödyntäville virtuaalipalvelimille voit lisätä tai vähentää resursseja milloin haluat. Saat erittäin suorituskykyisen palvelimen, jossa on SSD-tallennustilaa.

Internet-yhteydet? Totta kai!

GleSYS ei ole hyvä vain hosting-palveluissa. Voimme toimittaa jopa 10 Gbit/s:n Internet-yhteyden toimistoosi tai kiinteistöösi Norjassa.

Yrittäjyyttä ilman rajoja

Tarjoamme suoran yhteyden Tukholmaan ja Göteborgiin. Hyödynnä laajaa yhteyskapasiteettiamme ja kehitä liiketoimintaasi yli rajojen.

Sijoita. Nauti yli jäävästä ajasta.

Teemme jatkuvaa kehitystyötä vakaan ja luotettavan palvelukokemuksen varmistamiseksi. Lisäksi voimme luvata sinulle tavallista laajemman tuen.

Palveluvalikoima


Virtuaalipalvelinhostaus

Cloud-virtuaalipalvelinalusta: VMware
Yksityiset verkot VMwaressa

IP-palvelut

IP Transit
Internet-yhteys
Metro Network
Ethernet-siirto

Aloita jo tänään!

Maksuttoman GleSYS Cloud -tilin avaaminen kestää vain pari minuuttia. Tililläsi voit kirjautua hallintapaneeliin ja aloittaa palvelinten rakentamisen vain muutamalla napsautuksella.

Luo GleSYS Cloud -tili