Järjestelmäylläpito

Käytä enemmän aikaa yrityksesi johtamiseen ja vähemmän palvelinten hallintaan.

Anna meidän hoitaa työt

Kun valitset järjestelmänhallinnan tai Managed Hostingin, me otamme vastuun palvelimistasi. Jos jokin ei toimi niin kuin pitäisi, me vastaamme vianmäärityksestä. Meillä on yli 15 vuoden kokemus erilaisten järjestelmien ylläpidosta ja valvonnasta. Hyvin toimivien prosessien avulla rakennamme vankkoja järjestelmiä, joita valvotaan, päivitetään ja ylläpidetään jatkuvasti.

Meille on tärkeää, että sinä asiakkaana et joudu tilanteeseen, jossa eri toimittajat syyttävät toisiaan. Siksi tätä palvelua tarjotaan vain omissa laitetiloissamme ja itse toimittamillamme laitteilla. Siten voimme varmistaa, ettei kukaan joudu pulaan, sillä vastaamme itse koko ketjusta.

Kiinnostuitko?

Kannamme vastuun, jotta voit nukkua yösi hyvin. Hinta alkaen 110,31 €/kk

Ota yhteyttä

Asiakaskohtainen
hallinnointi

Palveluun sisältyy verkkosivustojen käyttöönotto verkkopalvelimella. Palvelinsovellusten asennus ja tietoturvapäivitys. Käyttäjätilien ja oikeuksien hallinta. Ohjelmistojen ja cron-töiden dokumentaatio.

Kattava palvelimen hallinta

Palvelu sisältää palvelimen asennuksen ja dokumentaation – riippumatta siitä, onko kyseessä Linux vai Windows. Rikkoutuneiden laitteiden vaihto ja korjaus. Käyttöjärjestelmien asennus ja ylläpito. Palomuurin hallinta ja valvonta. Varmuuskopioinnin käyttöönotto ja sen toiminnan varmistaminen.

Valvonta ja hälytykset

Varmistamme, että palvelimesi on tavoitettavissa. Valvomme myös prosessorin ja muistin käyttöä ja sitä, että kovalevy on kunnossa alan kaikkien sääntöjen mukaisesti.

Käyttämämme sovellukset

Apache, MariaDB, PHP, ProFTPD, Postfix, Varnish, Nginx, Memcached, Solr, Redis, Ruby, MongoDB, IIS, MS SQL, FileZilla, Exchange, Let's Encrypt

Keskustele järjestelmänhallinnasta kanssamme!

Palvelun hinta on alkaen 110,31 €/kuukausi palvelinta kohden. Palvelimen, varmuuskopioinnin ja mahdollisten varmenteiden kustannukset tulevat lisäksi. Yksi yleinen esimerkki tästä hinnasta on Linuxin, Apachen, MySQL:n ja PHP:n (LAMP) asennus ja hallinta.

Räätälöimme palvelun mielellämme tarpeidesi mukaan.