GleSYS Professional Services

Nosta pilvipalvelusi uudelle tasolle asiantuntijoidemme avulla

Tarpeidesi mukaan räätälöidyt ratkaisut

Olipa mielessäsi millainen projekti tahansa, asiantuntevat ratkaisuarkkitehtimme löytävät sopivat ratkaisut tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Olemme tukenasi migraatioista arkkitehtuurin suunnitteluun ja pilvipalveluiden käyttöönottoon. Tarjoamme myös strategista ohjausta päätöksenteon tueksi ja autamme sinua hyödyntämään teknologioita, jotka turvaavat yrityksesi menestyksen kauas tulevaisuuteen.

Keskustellaan lisää!

Haluatko tutustua palveluihimme tarkemmin tai kuulla kuinka voisimme auttaa? Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

Lähestymistapamme

Professional Services lähestymistapamme sisältää seuraavat kohdat:

Alkukeskustelut

Tekninen arviointi, projektin laajuuden määrittely, strategian tarkastelu ja budjettien sekä aikataulujen läpikäynti.

Alustava tekninen suunnittelu

Yhteistyössä kehitetty alustava ratkaisusuunnitelma.

Suunnitelman vahvistaminen

Liiketoiminta- ja käyttäjävaatimusten hiominen sekä ehdotetun ratkaisun soveltuvuuden vahvistaminen.

Ratkaisusuunnittelu

Skaalautuvan ratkaisun suunnittelu, migraatiosuunnitelma ja toteutusvaiheen aloittaminen.

Toimitus

Ratkaisun luovuttaminen, toiminnallisuuden vahvistaminen (Proof of Concept) ja tuotantoon siirtyminen.

Jatkuva kehittäminen

Jatkuva tuki, seuranta ja optimointi menestyksen turvaamiseksi.

Menestystarinat

Lue lisää Professional Services ratkaisuistamme.

Vitec Futursoft

Strateginen siirtyminen pilvipalveluihin muuttaa autoalan ohjelmistoja

Vitec Futursoft Oy:llä oli tarve nykyaikaistaa tarjoamansa ERP-toiminnanohjausohjelmansa sovellusarkkitehtuuria. Heillä oli kaksi vaihtoehtoa – joko muuttaa ohjelmistot selainpohjaisiksi tai jatkaa olemassa olevien ohjelmistojen kehittämistä samalla tarjoten niitä pilvipalveluna yhteistyössä kumppanin kanssa.

Haaste

Ohjelmiston täydellinen uudistaminen selainpohjaiseksi katsottiin epäkäytännölliseksi suuren työmäärän ja mahdollisten käyttökokemusongelmien vuoksi. Tavoitteena asetettiin vakaa ja turvallinen pilvipalvelualusta ERP-ratkaisujen tarjoamiseksi etäyhteyksillä. Haasteena oli ohjelmiston arkkitehtuurin muuttaminen palvelun laatuun vaikuttamatta ja sopivan kumppanin löytäminen helpottamaan siirtymää.

Ratkaisu

Joustavan GleSYS kapasiteettipalvelun päälle rakennettiin dedikoitu palvelinympäristö Windows Server -käyttöjärjestelmää ja Citrix Virtual Apps and Desktops -rajapintasovelluksia hyödyntäen. Virtuaalipalvelinklusteri ja Citrix-farmit mahdollistavat skaalautuvan ja vikasietoisen ympäristön täydellä lisensointi- ja ylläpitotuella. Varmistimme, että ohjelmiston käyttökokemus pysyi samanlaisena kuin paikallisessa ympäristössä ajettuna, samalla parantaen työn joustavuutta ja etätyömahdollisuuksia.

Tulos

SaaS-malliin siirtymisen myötä Vitec Futursoft pystyy nyt tarjoamaan palveluitaan monipuolisemmin ja joustavammin, parantaen myyntiä ja asiakasvuorovaikutusta. Samalla asiakkaiden tarve ohjelmistoinvestoinneille ja -ylläpidolle saatiin minimoitua. Onnistunut kumppanuus GleSYS:n kanssa johti ratkaisuun, joka lisäsi palvelun saatavuutta ja ohjasi resursseja ohjelmistokehitykseen infrastruktuurin uudistusten sijaan, lisäten asiakastyytyväisyyttä ja liiketoiminnan kasvua.

Tracker

Uudistusten poluilla

Kasvavan kysynnän edessä eläinten seurantalaitteiden ja -ohjelmistojen kehittäjä Tracker Oy:n taustajärjestelmät tarvisivat ketterämpää skaalautumista. Yhteistyö GleSYS:n kanssa muotoutui alkutaipaleen palveluntarjoajasta syvemmäksi kumppanuudeksi, suunnaten Trackerin kohti innovatiivisten ja luotettavien palveluiden polkua Pohjoismaisilla markkinoilla.

Haaste

Erityisesti metsästyskausien aikana kasvavan kysynnän vuoksi Trackerin perinteinen arkkitehtuuri oli saavuttamassa tekniset rajansa. Riskinä olivat palvelukatkokset, palvelun hidastuminen ja käyttökokemuksen heikkeneminen.

Ratkaisu

GleSYS hyppäsi Trackerin mukaan kehittämään palvelin- ja verkkoratkaisuja, tarjoten virtuaalisia resurssejaan ja asiantuntijakonsultointia. Yhteistyö eteni räätälöityihin alustaratkaisuihin ja skaalautuvan kuormantasauksen toteutukseen, sekä strategiseen siirtymään kohti konttiteknologioita optimoidun suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Tulos

Kumppanuus johti arkkitehtuuriin, joka kykenee käsittelemään muuttuvaa kuorman määrää, mahdollistaen Trackerin palveluiden ja kustannusten tehokkaan mukauttamisen. Tracker pystyy reagoimaan muutostarpeisiin nopeasti ja sopeuttamaan palveluitaan dynaamisesti kysynnän mukaan.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä ratkaisuarkkitehteihimme, niin selvitetään yhdessä miten voimme tukea liiketoimintaasi!