Pika-asennusohjelmat

Aloita suosikkisovellustesi käyttö omalla virtuaalipalvelimellasi GleSYS Cloudissa

GitLab

GitLab on täydellinen DevOps-alusta, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin ja joka virtaviivaistaa koodeihin liittyvän työnkulun ja yhteistyön. GitLab on hyvä vaihtoehto GitHubille ja Bitbucketille.

Jitsi Meet

Jitsi Meet on suosittu keskustelu- ja videoneuvottelualusta. Ratkaisu on ilmainen, perustuu 100-prosenttisesti avoimeen lähdekoodiin ja siitä on tullut turvallinen vaihtoehto muun muassa Zoomille ja Teamsille.

Plesk

Pleskin avulla voit hallita muun muassa verkkosivustoja, sähköpostitilejä, tietokantoja ja DNS:ää verkkopohjaisen hallintapaneelin kautta. Ihanteellinen, jos sinulla ei ole kokemusta Linuxista ja haluat ottaa askeleen verkkoisännöintipalvelusta kohti omaa palvelinta.

Rancher

Rancher on hallintapaneeli tuotannossa olevien Kubernetes-klustereiden hallintaan. Rancher perustuu avoimeen lähdekoodiin ja helpottaa Kubernetesin käytön aloittamista GleSYS Cloudissa.

WordPress

WordPress on maailman suurin yksittäinen verkkosivustojen ja blogien luomiseen tarkoitettu alusta. Aloita suosituimman julkaisutyökalun käyttö viidessä minuutissa!

GleSYSin Cloud VPS:n edut

100 % Enterprise SSD

Kaikki GleSYS Cloudin palvelimet käyttävät SSD-tallennustilaa, muisteja ja prosessoreita johtavilta valmistajilta – jotka olemme huolellisesti valinneet.

Ei sopimussitoumusta

Maksat minuuttikohtaisesti ja vain niin kauan kuin tarvitset VPS:ääsi. Testaa, mitä edustamme – voit vain voittaa!

Skaalaa ylös- tai alaspäin milloin tahansa

Annamme sinulle tilaisuuden kasvaa! Hallintapaneelissamme voit helposti säätää VPS:n suorituskykyä tarpeen mukaan.

Laitetilat Ruotsissa

Koska meillä on kaksi omaa laitetilaa Ruotsissa, voit olla varma, että tietosi ovat turvassa ja pysyvät maan rajojen sisällä.

Tietoja pika-asennusohjelmistamme

Olemme automatisoineet ja optimoineet asennuksen sinua varten. Pika-asennusohjelmiemme avulla pääset käyttämään valitsemaasi sovellustasi nopeasti täysin omalla palvelimellasi.

Puuttuuko jokin sovellus? Lähetä meille toive!

Aloita GleSYS Cloudin käyttö!