Remote Hands

Kaapeleiden vetäminen on taitolaji ja palvelimien asentaminen telineisiin vie aikaa. Anna meidän asiantuntijoidemme hoitaa työt.

Anna meidän auttaa sinua pääsemään alkuun

Kaapeleiden vetäminen, palvelimien asentaminen telineisiin ja etähallinnan määrittäminen ovat vasta alkua asennustyössä. Vuosien varrella olemme asentaneet telineisiin tuhansia palvelimia ja vetäneet kymmeniä kilometrejä kaapeleita ja voimme ylpeänä todeta, että meistä on matkan varrella tullut tässä hommassa erittäin hyviä.

Autamme mielellämme purkamaan laitteesi pois laatikosta ja varmistamaan, että saat kaapin järjestykseen. Kun kukin asia on omalla paikallaan, se on hyvä lähtökohta vakaalle toiminnalle.

Kattavat hallintatyökalut ja skaalautuvuus vakiona.
Kokeile GleSYS Cloudia jo tänään!

Aloita

Tutustu kaikessa rauhassa. Tilin luominen on maksutonta.
Asentaminen telineisiin

Otamme laitteet vastaan, puramme ne pakkauksesta ja asennamme ne kaappiisi niille osoitettuun paikkaan. Sitten huolehdimme kaikesta pakkausmateriaalista ja halutessasi liitämme laitteet ohjeidesi mukaan.

Asennus

Telineisiin asentamisen yhteydessä voimme auttaa sinua saamaan käyttöoikeuden laitteistoon menemättä palvelinhalliin, joten voit asentaa ja määrittää järjestelmän itse ilman, että sinun tarvitsee poistua toimistosta.

Virheenkorjaus

Teknikkomme ovat kokeneita virheenkorjaajia ja voivat auttaa sinua laitteistojen, verkkojen ja käyttöjärjestelmien vianmäärityksessä.

Kaapelointi

Voimme auttaa korjauksessa tai uusien kaapelien asennuksessa ja uudelleenkaapeloinnissa käyttämällä toimittamiasi tai meiltä ostamiasi kaapeleita.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.

Lähetä viesti Soita numeroon 029 70 80 80 80

Asiantuntijamme ovat tukenasi.