Itsenäinen pilvipalvelu

Luotettavan IaaS- ja pilvipalveluntarjoajan kanssa käsittelet ja säilytät dataasi turvallisesti ja tehokkaasti.

Pohjoismainen kumppanisi

Datan ja pilvipalveluiden itsemääräämisoikeus eli suvereniteetti on nykyisin olennainen osa pohjoismaisten organisaatioiden kilpailuetua ja laajempaa liiketoiminnan vaatimusten täyttämistä. Muutokset globaalissa, eurooppalaisessa ja kansallisessa lainsäädännössä ovat kiihdyttäneet tarvetta uudelleenarvioida ja mukauttaa toimintaa datanhallinnan sekä tiedontallennus- ja pilvipalvelujen käytön osalta. Itsenäisen pilvipalveluntarjoajan hyödyntäminen takaa Sinulle, että kaikki datasi pysyy suvereenilla maaperällä ja estää ketään Suomen rajojen ulkopuolella pääsemästä käsiksi tietoihin - missään olosuhteissa.

GleSYS:in asiakkaana voit olla varma, että tietosi on suojattu ja tallennettu turvalliseen sijaintiin. Autamme mielellämme Sinua ottamaan käyttöön oikeat ratkaisut ja sovellukset – oikeassa pilvessä!

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Call: 0297-080 80 80
Email: myynti@glesys.fi

Itsenäinen pilvipalvelumme tarjoaa:

  • IT-infrastruktuurin hallinta suoraan palveluportaalissa

  • Markkinoiden johtavat taustateknologiat mm. VMwarelta ja Veeamilta

  • Tietojen salaus – verkkoliikenteessä ja tallennussijainnissa

  • Asiakaskohtaiset eristetyt verkot ja mikrosegmentointi

  • Disaster Recovery ja varmuuskopioinnin hallinta

  • Roolipohjainen pääsynhallinta ja SAML-tuki

  • Tehokkaat käyttöönottoprosessit mm. VMware Application Catalogin avulla

  • Taattu datan säilytys ja saatavuus EU:n alueella

  • Tuki nykyaikaisten ja alustariippumattomien sovelluskokonaisuuksien rakentamiseen sisäänrakennettuna

Tietojen itsemääräämisoikeus – hallitse dataasi

Takaamme, että kaikki datasi säilytetään turvallisesti Suomessa GleSYS:in datakeskuksissa. Toisin sanoen tietosi eivät koskaan poistu Suomen rajojen sisältä. Liiketoiminta pysyy kokonaan kansallisen lainsäädännön piirissä.

Yksityisyys ja tietojen saatavuus

Pilvi-infrastruktuurimme on redundantti ja saatavilla vähintään kahdessa eri datakeskuksessa lainsäädäntöalueen sisällä. Suojattujen yhteyksien rakentaminen on mahdollista joko yksityisiä tai internetin yli rakennettavia verkkoratkaisuja hyödyntäen.

Vaatimustenmukaisuus ja turvallisuus

Olemme sertifioituneet toimivamme tietoturvan hallintajärjestelmän (ISMS) mukaan globaalisti hyväksyttyjen toimialastandardien mukaisesti.

Datan siirrettävyys ja digitaalisen riippumattomuuden tärkeys

Tuemme modernia sovellusarkkitehtuuria, joka mahdollistaa riippumattomuuden yksittäisestä palveluntarjoajasta. Korostamme siirrettävyyttä ja riippumattomuutta – suosimme Cloud Smartia Cloud Firstin sijaan, selkeää ja yksinkertaista!