Ympäristöasiat

Innovaatiota kestävän tulevaisuuden puolesta

Me GleSYSissä haluamme luoda kestävän tulevaisuuden yhdessä asiakkaidemme, sijoittajiemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa. Kestävän kehityksen ja ympäristön hyväksi tekemämme työ on jatkuvaa.

GleSYS on sertifioitu ympäristönhallintajärjestelmien ISO 14001 -standardin mukaisesti, ja tämä standardi toimii tukena aktiivisessa ja jäsennellyssä työssämme paremman ja kestävämmän ilmaston puolesta.

Vastuulliset laitetilat

Ympäristömerkitty sähkö

Kaikella laitetiloihin ja toimistoihin ostamallamme sähköllä on Ruotsin luonnonsuojeluliiton tiukin merkintä eli Bra miljöval™.

Tehokasta lämmön talteenottoa

Ruotsissa sijaitsevissa laitetiloissamme kierrätämme kaiken ylijäämälämmön lähettämällä sen Falkenbergin ja Tukholman kaukolämpöverkkoihin.

Elektroniikan kierrätys

Käytöstä poistetut laitteet kierrätetään Mirec Recycling Solutionsin kautta ja korvataan energiatehokkaammilla vaihtoehdoilla mahdollisuuksien mukaan.

Huippupuhdasta varavoimaa

Varavoimamme perustana on EcoPar – polttoaine, joka muun muassa vähentää CO2-päästöjä jopa 50 % koko elinkaaren aikana ISO 14040:n mukaan.

”Olemme iloisia siitä, että GleSYS liittyy avoimeen kaukolämpöön ja kierrättää ylijäämälämpönsä. GleSYSin kanssa solmittu sopimus luo arvoa kummallekin osapuolelle ja on osaltaan tekemässä Tukholmasta kestävää kaupunkia.”

Martin Brolin, liiketoiminnan kehittäjä
Stockholm Exergi

”Hyödyntämällä GleSYSin laitetilojen hukkalämpöä voimme lisätä talteen otettavan energian osuutta lämmöntuotannossamme. Tämä on jättimäinen loikka, joka hyödyttää sekä ympäristöä että Falkenbergin asukkaita.”

Bo-Anders Antonsson, toimitusjohtaja
Falkenberg Energi

Aktiivinen ympäristötyö

Ympäristöystävällinen matkustaminen

Matkustaessamme suosimme junia lentokoneiden sijaan aina mahdollisuuksien mukaan. Puolessa vuodessa olemme säästäneet yli 4 300 kg CO2päästöjä valitsemalla junamatkan.

Jätteiden lajittelu ja kierrätys

Meidän täytyy varmistaa, että toimipisteistämme tulevat jätteet voidaan käyttää uudelleen ja kierrättää.

Digitaaliset kokoukset

Työskentelytapaamme kuuluu se, että pidämme kokoukset ensisijaisesti puhelimitse tai videopuheluina fyysisten tapaamisten sijaan.

Kulutustarvikkeiden hankinta

Valitsemme tavaroita, tuotteita ja palveluja ensisijaisesti yrityksiltä, jotka tekevät aktiivista ympäristötyötä ja tarjoavat ympäristömerkittyjä ja paikallisesti tuotettuja tuotteita.

Puhdas sähkö – itsestäänselvyys GleSYSissä

Valitsemme laitetiloihimme ja toimistoihimme vain Bra Miljöval -merkinnällä varustettua sähköä. Tämä tarkoittaa, että se on taatusti 100-prosenttisesti uusiutuvaa ja täyttää tiukat ympäristövaatimukset ja samalla rahaa varataan ympäristötoimiin.

Kumppani kestävän tulevaisuuden puolesta

VMware Zero Carbon Committed -kumppanina olemme sitoutuneet lisäämään panostusta innovaatioon, edistämään kestävää kasvua ja parantamaan ympäristöämme tulevia sukupolvia varten. Lupaamme tuottaa laitetilapalveluita, joissa käytetään vain 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa, ja autamme asiakkaitamme siten saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet.

Haluatko tietää lisää ympäristötyöstämme?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Lähetä sähköpostiviesti Soita numeroon 0200-23 88 00