Omistajat ja hallitus

Glesys Holding AB:llä on tällä hetkellä kaksi pääomistajaa: Glenn Johansson, IMEF AB (49,4 prosenttia) ja VIA Equity Fond III K/S (47,4 prosenttia).

Hallitus on yhdessä GleSYS AB:n toimitusjohtajan kanssa kokonaisvaltaisesti vastuussa arvoa luovan ja kestävän liiketoiminnan luomisesta omistajille sekä jatkuvuuden ja pitkän aikavälin toiminnan varmistamisesta.

Hallitukseen kuuluu kolme jäsentä, hallituksen puheenjohtaja mukaan lukien.

Göran Tollstam (s. 1969)

Hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2018

Koulutus
OTK, LLM, Lundin yliopisto ja Westminsterin yliopisto

Pääasialliset tehtävät ja kokemukset
Göran työskentelee ammattimaisesti hallitustehtävissä ja toimii neuvonantajana ja sijoittajana. Glesys Holding AB:n, Proposales AB:n, Reeda Capital Management AB:n ja Reeda Invest 1 AB:n hallituksen puheenjohtaja. B&T Juridik AB:n hallituksen jäsen sekä Afsi AB:n, Engvall Media AB:n, Neec Invest AB:n, Pand AB:n ja Sijonline AB:n varajäsen.

Göranilla on vankka juridinen tausta, ja hän on työskennellyt muun muassa sekä käräjäoikeuksissa että asianajotoimistoissa ja pyörittänyt omia yrityksiään.

Glenn Johansson (s. 1979)

Hallituksen jäsen vuodesta 2018

Koulutus
Lukiokoulutuksen tutkinto: Tietojenkäsittelyyn painottuva tekninen ohjelma

Pääasialliset tehtävät ja kokemukset
Edustaa IMEF AB:tä. GleSYS AB:n toimitusjohtaja ja perustaja vuonna 1999.
GleSYS AB:n, Glesys Finland Oy:n, Cloudonline Sverige AB:n, Stockholm Internet eXchange AB:n ja Oulun DataCenter Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Glesys Holding AB:n, GleSYS People AB:n, GJ Holding AB:n, IMEF AB:n, Lazy Holding AB:n, Optikbutiken Scandinavia AB:n ja Ekobilen 7 Fastigheter AB:n hallituksen jäsen.

Glenn on aiemmin ollut mukana luomassa useita yrityksiä – pääasiassa optiikka- ja verkkokauppa-alalla.

Daniel Hallberg (s. 1979)

Hallituksen jäsen vuodesta 2018

Koulutus
DI, teknillinen fysiikka, Lundin teknillinen yliopisto ja ekonomi, kansantaloustiede, Lundin kauppakorkeakoulu

Pääasialliset tehtävät ja kokemukset
Edustaa VIA Equity Fund III K/S:aa.
Principal VIA equity, sijoitusvastaava.
Glesys Holding AB:n ja Danhall Invest AB:n hallituksen jäsen sekä GleSYS AB:n, Glesys Finland Oy:n, Cloudonline Sverige AB:n, Stockholm Internet eXchange AB:n ja Oulun DataCenter Oy:n varajäsen.

Danielilla on pitkä kokemus private equity -sijoituksista, kasvupääomasta ja strategioiden kehittämisestä. Hän on työskennellyt usean yrityksen hallituksessa Pohjoismaissa, ja vuosien varrella hän on auttanut yritysten kehittämisessä muun muassa IT-, ohjelmisto-, kuluttajatuote- ja rakennusalalla.