VMware

Oma palvelin, omat säännöt.

VMwaren Cloud Verified- ja Principal Partner -kumppanistatus

Täysi vapaus määrittää
juuri niin kuin haluat

VMware-alustan avulla minimoit käyttökatkojen riskin. Yksi VMwaren suurista eduista on sen markkinoiden johtava High Availability -tekniikka, joka on erittäin kustannustehokas vikasietosuojaus laitteistovikoja vastaan.

Käytä valmiita mallejamme tai asenna juuri haluamasi käyttöjärjestelmä (Windows, Linux tai BSD). Autamme sinua tuomaan muiden toimittajien palvelimia tai näköistiedostoja esimerkiksi Ciscon reitittimiä varten.

VMware-VPS:n edut

Voit asentaa minkä tahansa haluamasi käyttöjärjestelmän

VMware-VPS on riippumaton taustalla olevasta laitteistosta. Voit siis asentaa minkä tahansa haluamasi käyttöjärjestelmän, kunhan se on x86-yhteensopiva.

Suojattu laitteistovikoja vastaan

Jos VMware-VPS:n käyttämä laitteisto rikkoutuu, se siirtyy automaattisesti toimivaan laitteistoon – sinun huomaamattasi.

Virtuaaliverkon (VLAN) tuki

Luo helposti virtuaalisia verkkoja VMware-palvelimillesi suoraan hallintapaneelista käsin.

Tuo palvelimiasi

Voit siirtää palvelimesi helposti toiselta palveluntarjoajalta tai asentaa palvelimen omalle tietokoneellesi ja tuoda sen GleSYS Cloudiin, kun olet valmis.

Integroi lähiverkkoosi

GleSYS Cloud on joustava ja antaa sinun rakentaa edistyneitä ratkaisuja ilman investointeja omaan laitteistoon. Koska sinulla voi olla omat eristetyt verkkosi, voit yhdistää pilvipalvelimesi omaan lähiverkkoosi.

Tarvitset vain yhteyden lähiverkkoosi ja omaan verkkoosi GleSYS Cloudissa. Voit helposti rakentaa yhteyden omaan verkkoosi siltana toimivalla Linux-palvelimella tai esimerkiksi käyttämällä Cisco CSR1000V:tä.

Windows, Linux ja appliance-paketit

Meillä on valmiita malleja Windows Serverin uusimmille versioille sekä yleisimmille Linux-jakeluille. Windowsissa käyttöjärjestelmän lisenssi sisältyy kuukausihintaan.

Monet ohjelmistotoimittajat tarjoavat tuotteitaan valmiina appliance-paketteina. Me autamme mielellämme niiden tuonnissa, jotta voit käyttää suosikkituotteitasi GleSYS Cloudissa.

VMware Cloud Director as a Service

Huomasithan, että valikoimaamme sisältyy VMware Cloud Director as a Service – ratkaisu, jonka avulla voit helposti siirtää olemassa olevan VMware-klusterin pilveen.

Lisätietoja VMware Cloud Director

Asiantuntijamme ovat tukenasi.